Hvem er vi?

Har din bil fået et stenslag i forruden, eller har du brug for en ny rude?
Så står vi klar til at hjælpe dig.

Hos dit lokale RudeCenter møder du mekanikere, der er uddannet til at lave rudearbejde. De har den rigtige uddannelse og et stort kendskab til de forskellige bilmærker. Hos os kan vi klare alt fra stenslag til udskiftning af ruder, og kvaliteten er selvfølgelig i top.

Med mere end 200 RudeCenter værksteder i Danmark, er vi altid i nærheden af dig.

Stenslag kommer altid når man mindst venter dem. Du kommer kørende på din normale rute. Solen skinner og du er på vej hjem. Så lyder der et smæld – det var et stenslag. Både stenslag og revner skal ordnes i en fart, så bilen er sikker, og du trygt kan komme videre. Hos dit lokale RudeCenter kan du få stenslagsmærkater, så du er forberedt hvis uheldet er ude.

Kun en forrude?
Du får sikkert udført service på din bil med jævne mellemrum. Du tager det måske for en selvfølge, at dækkene skal skiftes, når de bliver slidt. Men hvad med sikkerheden, når det gælder bilens ruder?

En meget stor del af bilens areal består af ruder. Din trafiksikkerhed er derfor helt afhængig af kombinationen af karosseri og ruder.

Men ikke nok med det - frontruden skal også være monteret helt præcis for at yde modstand, når bilens airbags bliver udløst ved en frontal kollision.
Samtidig giver slidte ruder blænding, og dårligere udsyn er nok nemmere at få øje på.

Bilruderne er en indbygget del af bilens sikkerhed, og det kræver korrekt uddannelse at montere bilruderne præcist med de rigtige materialer og metoder. Det har vores mekanikere, så du kan trygt køre ind til dem.

Med et RudeCenter er du godt kørende i en fart - uden skår i køreglæden. 

 

Reparation af stenslag og forruder
Har du fået et stenslag, så kan en reparation af forruden ofte ske, uden at stenslaget kan ses bagefter.

Det er vigtigt, at du sætter en stenslagsmærkat på stenslaget, så der ikke kommer fugt og snavs i skåret. Jo hurtigere du kontakter dit lokale RudeCenter og får dem til at kigge på det, jo større chance er der for, at vi kan reparere stenslaget i stedet for at skifte hele ruden. Derfor er det en god idé at få sat stenslagsmærkat på og ringet til os.

Så længe stenslaget ikke er for stort, eller der er kommet en revne, kan stenslaget formentlig repareres. Vi kan reparere alle typer af forruder.
Har du en glasforsikring på din bil, kan det være at den dækker reparationen. Har du en glasforsikring, så giver du os bare besked. Vi klarer alt det praktiske med forsikringsselskabet.